Betonarbejde udføres med 17 års erfaring

Vi sikrer dig et resultat i højeste kvalitet

Skal du have professionel hjælp til støbning af beton, fundament, gulv eller andre former for betonarbejde, og leder du derfor efter en erfaren virksomhed inden for faget? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Have, Jord og Beton ApS har vi arbejdet med beton i hele 17 år, og vi sikrer dig dermed et resultat i den højeste kvalitet, uanset hvilken form for betonarbejde du skal have udført. Vi arbejder både for privatpersoner og erhvervskunder, og vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i både Roskilde, Næstved, Slagelse og omegn.

Sådan kan vi hjælpe dig med dit betonarbejde

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage mange forskellige opgaver inden for betonarbejde. Det kan for eksempel være i form af:

Betonstøbning

Støbning af fundament

Støbning af betongulv

Forskalling

Armering

Finish

Reparation

Vi kan varetage hele dit projekt

Vi tilbyder at varetage hele dit projekt fra A til Z. Det betyder blandt andet, at vi kan udføre alt lige fra det indledende gravearbejde og bortkørslen af overskydende jord, til det færdige resultat står klart.


Uanset om vi skal hjælpe dig med hele eller dele af dit projekt, så kan du altid forvente, at du får et professionelt resultat i højeste kvalitet. Vi har danske værdier, og vi lægger derfor stor vægt på altid at udføre dansk kvalitetsarbejde, der matcher dine ønsker og behov.


Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din betonopgave

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget dit kommende betonarbejde vil komme til at koste dig? Så kontakt os gerne for at indhente information om vores priser eller for at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave.


Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og kompetencer, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


Vi sikrer dig professionelt betonarbejde udført med 17 års erfaring og i den højeste danske kvalitet.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.