Træfældning der matcher dine ønsker og behov

Skal du have fældet et eller flere træer på din grund?

Der kan være mange forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt med en træfældning. Uanset hvad årsagen er, så står vi hos Have, Jord og Beton ApS dog klar med vores professionelle hjælp, så du kan være sikker på, at du får lige netop den fældning af træer, som du har behov for – på en sikker og forsvarlig vis.

Vi tilbyder træfældning for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder, og vi kører blandt andet ofte ud til opgaver i Næstved, Slagelse og Roskilde. Har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Vi hjælper også gerne med plantning af nye træer

Vi tilbyder ikke kun vores hjælp i forbindelse med fældning af træer. Vi hjælper også gerne med at plante nye træer, hvis der er behov for det. Derudover kan vi også hjælpe med al bortkørslen i forbindelse med træfældningen, så du selv slipper for at skulle bruge tid og besvær på det.

Vi kan med andre ord varetage hele din opgave fra A til Z.

Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt

Når du vælger vores virksomhed til din opgave, så kan du altid forvente, at du får en træfældning i en høj kvalitet. Vi har danske værdier, og vi lægger stor vægt på altid at udføre dansk kvalitetsarbejde, der lever op til vores kunders individuelle ønsker og behov.


Hvad koster træfældning?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave og fra kunde til kunde, hvor meget træfældning koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor mange træer vi skal fælde for dig
  • Hvad der skal ske med træerne efterfølgende – om vi for eksempel skal bortskaffe dem
  • Om vi for eksempel skal hjælpe med ny beplantning eller nyetablering.


Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.