Gravearbejde udføres med og uden brug af maskiner

Vi står klar med den rette hjælp

Har du brug for professionel hjælp fra dygtige fagfolk til en større eller mindre opgave, der involverer gravearbejde? Måske har du ikke selv ekspertisen eller maskinerne til at udføre arbejdet – måske har du bare ikke lysten eller overskuddet.

Uanset hvad så står vi hos Have, Jord og Beton ApS klar med en hjælpende hånd. Vi udfører både professionelt gravearbejde for private og erhverv med og uden brug af maskiner alt afhængigt af, hvad opgaven kræver. Vi kører blandt andet ofte ud til graveopgaver for kunder i Næstved, Roskilde og Slagelse, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi også være behjælpelige.

Vi tilbyder alt fra udgravning til bortkørsel af jorden

Vi har både kompetencerne, erfaringen samt ikke mindst mandskabet og udstyret, der skal til for at kunne varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med gravearbejde. Vi tilbyder blandt andet:

Udgravning med og uden brug af maskiner

Bortkørsel af jord

Kørsel med dumper

Andet jordarbejde.

Vi kan også være behjælpelige i forbindelse med dit betonarbejde eller anlægsarbejde efterfølgende.​

Derfor skal du vælge os til opgaven

Der er flere fordele ved at lade os udføre dit gravearbejde. Vi har mulighed for at stå for hele projektet fra A til Z, så du kan få et ensartet og færdigt resultat uden at skulle involvere flere forskellige virksomheder.


Vi lægger stor vægt på de danske værdier, og vi sørger derfor blandt andet for, at alt vores arbejde bliver udført i den højeste danske kvalitet.


Hvad koster gravearbejde?

Vores priser på gravearbejde varierer alt afhængigt af din konkrete opgave samt dine individuelle ønsker og behov. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris i form af et uforpligtende tilbud på din opgave.


Vi udfører professionelt gravearbejde i høj kvalitet med fokus på de danske værdier, og vi gør det både med og uden brug af maskiner.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.