Haveservice for private husejere og erhvervskunder

Har du brug for hjælp fra en havemand til pleje og vedligeholdelse?

Der kan være rigtig mange forskellige opgaver at se til i en have eller på et grønt område, og det gælder ikke kun i sommerhalvåret. Det gælder faktisk hele året rundt. Hvis du har svært ved at finde tid, overskud eller lyst til at bruge tid på havearbejdet, så kan du med fordel vælge at benytte dig af vores haveservice.

Hos Have, Jord og Beton ApS tilbyder vi nemlig forskellige former for service af have, som vi udfører for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Roskilde, Slagelse eller Næstved, men det kan også være flere andre steder alt afhængigt af, hvor du har brug for professionel havehjælp henne.

Hvad dækker vores haveservice over?

Vores haveservice dækker over mange forskellige pleje- og vedligeholdelsesopgaver i haven eller på det grønne område. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

Hækklipning

Græsslåning

Træfældning

Plantning af nye træer

Bekæmpelse af ukrudt

Bortkørsel af affald

Renovering af have

Nyanlægning

Jordarbejde

Gravearbejde

Herudover tilbyder vi også en professionel fliserensning samt efterbehandling af fliserne, så du kan få en flot flisebelægning på din grund.​

3 fordele ved at vælge os

Når du vælger vores virksomhed til vedligeholdelsen af dit grønne område eller din have, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 fordele:

  1. Vi lægger vægt på de danske værdier
  2. Vi udfører dansk kvalitetsarbejde
  3. Vi kan stå for alt fra A til Z

​​

Hvad koster havearbejde?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få hjælp til havearbejdet. Vores priser på haveservice varierer blandt andet alt afhængigt af dine ønsker og behov til arbejdet, der skal udføres, og til hyppigheden af, hvor ofte vi skal komme.

Vi beregner derfor gerne en billig pris til dig i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den service, som du har behov for.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.