Hækklipning udføres for private og erhverv

Vi tilbyder professionel hjælp til klipning af hæk

Trænger hækken på din grund til at blive klippet? At klippe hæk kan være en stor og uoverskuelig opgave for både privatpersoner og erhvervskunder. Der kan være rigtig mange meter hæk, der skal klippes, og efterfølgende skal haveaffaldet samles sammen og bortskaffes.

Hos Have, Jord og Beton ApS står vi klar med professionel hjælp, hvis du ønsker at lade andre om din hækklipning. Vi tilbyder klipning og beskæring af hæk for både private husejere såvel som erhvervskunder, og vi kører både ud til kunder i Roskilde, Slagelse og Næstved samt i flere andre omkringliggende byer.

Vi tilbyder alt fra klipning af hækken til bortkørslen af affaldet

Når du vælger at lade os stå for din hækklipning, så kan du forvente, at vi tager os af hele opgaven lige fra selve klipningen af hækken til bortkørslen af affaldet efterfølgende. Du behøver med andre ord ikke selv at foretage dig noget andet end at fortælle os om dine ønsker og behov i forhold til klipningen. Skal hækken for eksempel blot trimmes som en del af den løbende vedligeholdelse, eller er det blevet tid til en kraftig beskæring i højden eller i bredden?

Hos os er du garanteret dansk kvalitetsarbejde

Vi er en virksomhed, der værner om de danske værdier, og derfor får du også altid udført professionelt arbejde i en høj dansk kvalitet, når du vælger at lade os varetage din opgave.


Hvad koster hækklipning?

Vores priser på hækklipning varierer fra opgave til opgave. De afhænger blandt andet af, om du ønsker at få klippet hækken som en del af din aftale med os omkring haveservice, eller om du ønsker at købe hækklipning som en selvstændig service. Derudover afhænger prisen også af:

  • Hvor mange meter hæk vi skal klippe
  • Om hækken blot skal trimmes eller klippes kraftigt ind
  • Om vi skal bortskaffe affaldet efterfølgende.


Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din opgave vil koste dig, så kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.