Jordarbejde der dækker dine ønsker og behov

Har du brug for professionel hjælp til udgravning?

Det kan være svært at udføre jordarbejde uden de rette maskiner og det rette mandskab. Hvis du har brug for professionel hjælp til din opgave, så lad os hos Have, Jord og Beton ApS varetage den for dig.

Vi har stor erfaring inden for forskellige former for jordarbejde, som vi både udfører for private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Vi kører blandt andet ofte ud til opgaver for vores kunder i Næstved, Slagelse og omegn, men vi kører også gerne til både Roskilde og andre byer i nærheden.

Eksempler på vores jordarbejde

Vores kompetencer og arbejdsområder inden for jordarbejde dækker bredt, og derfor kan vi være behjælpelige i forbindelse med mange forskellige opgaver. Vi kan for eksempel hjælpe dig med:

Gravearbejde

Udgravning med og uden brug af maskiner

Kørsel med dumper

Bortkørsel af jord.

Vi kan stå for hele projektet fra A til Z

Ved at lade vores virksomhed udføre dit jordarbejde kan du være helt sikker på, at du får en samlet løsning på dit projekt. Vi kan nemlig varetage hele opgaven fra A til Z, så du ikke behøver at involvere andre fagfolk i processen eller at udføre dele af arbejdet selv.

​Vi har danske værdier og vægter den danske kvalitet højt, hvorfor du naturligvis altid kan regne med, at vores arbejde er i orden, når vi forlader stedet.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Vi tilbyder skræddersyede priser på vores jordarbejde såvel som alle vores øvrige services, og derfor beregner vi også gerne en billig pris til dig på din opgave, som matcher den høje kvalitet, vi altid leverer. Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi efterfølgende et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.


Hos os kan du være sikker på, at du altid får udført professionelt jordarbejde i en høj kvalitet, og at vi kan varetage hele din opgave fra start til slut.

Derfor skal du vælge vores anlægs- og entreprenørfirma

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge vores virksomhed, når du søger en anlægsgartner eller en entreprenør. Vi har 17 års erfaring inden for betonfaget, og vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj dansk kvalitet. Vi har danske værdier, og vi kan stå for hele projektet fra A til Z.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tager et grønt ansvar

Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Danmark Planter Træer og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner. planter vi et Klimatræ, vi sørger for det overlever og vokser sig stort så det i fremtiden kommer til at optage en masse co2. Det er med andre ord nemt at vi gør en forskel.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Have, Jord & Beton​ ApS

Blomstervænget 5, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 30 28 31​

Om ​firmaet

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør i blandt andet Slagelse, Roskilde, Næstved og omegn.